groepsaccommodatie deNardusbloem

met aandacht voor de 1,5 meter samenleving 
 

Accommodatie

Groepsaccommodatie deNardusbloem is gevestigd in een omgebouwde kerk, die is opgenomen in de lintbebouwing langs het kanaal tussen Musselkanaal en Stadskanaal.

deNardusbloem biedt plaats aan groepen tot 30 personen, zolang de 1,5 meter maatregel geldt. Het hart van de accommodatie is de leefruimte, ingericht met robuuste eettafels, een stamtafel, een heerlijke zithoek rond de open haard, diverse spelmogelijkheden (zoals tafeltennis, sjoelen, gezelschapsspellen) en schuifpuien naar het aangrenzende terras. De volledig ingerichte keuken is berekend op zelfverzorging.
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de parkeergelegenheid met ingang en een omsloten parktuin met daarachter direct een kleine bosstrook en het vrije veld. Op het terrein zijn verschillende zitjes opgesteld, er is 2000 m2 speelveld (met een grote trampoline, een jeu-de-boulesbaan, volleybalnet en voetbaldoeltjes) en er is een veranda met terras, waar een vuurkorf staat opgesteld. 

Er zijn 10 slaapvertrekken: Aangrenzend aan de leefruimte zijn 3 slaapzalen (1x6, 1x10 en 1x12 met stapelbedden en eigen douches/toiletten). De mogelijkheid bestaat om de 6-persoonskamer te veranderen in een seniorenkamer of bruidssuite. Vanuit de hal zijn er 7 kleinere slaapvertrekken te bereiken (2x4 op de begane grond en 3x4, 2x6 op de verdieping met stapelbedden en een centrale ruimte met douches/toiletten). Alle bedden zijn voorzien van een goed matras, donzen dekbed en hoofdkussen.

 

Onder de knop 'INFO voor huurder' staat specifieke/uitgebreidere informatie over de accommodatie.

 

En voor wie de buurt wil verkennen: deNardusbloem is gelegen in de lintbebouwing aan het kanaal tussen Musselkanaal en Stadskanaal, het centrum van beide op zo'n 3 km afstand. De Kanaalstreek kent aan beide zijden een prachtig stuk natuur met veel wandel- en fietsmogelijkheden: de Drentse Hondsrug (met prachtige bossen, sfeervolle brinkdorpjes, de hunebedden, het Boomkroonpad, Wildlands Emmen) en Westerwolde (het fraaie aan de natuur teruggegeven gebied met de meanderende Ruiten-Aa, wonderwereld en klooster Ter Apel, vestingstadje Bourtange). Vanuit de accommodatie is er op loopafstand het Streekhistorisch Museum en de watertoren, de zaterdagmarkt in Stadskanaal of de recreatieplas Pagedal. En in de omgeving worden er diverse sportieve activiteiten aangeboden, zoals bowlen, kanoën, vlotten bouwen, nordic walking, skiën, boerengolf, steppen. Verder is er net over de grens in Duitsland Schloss Dankern Haren. En op 40 km afstand is er de stad Groningen.

 

i.v.m. verkoop niet meer beschikbaar voor nieuwe boekingen

Beschikbaarheid

kalender 2021

 

Maatwerk

De kerkzaal is een mooie ruimte om te repeteren met koor, orkest, fanfare, etc..
Prima plek voor vergaderingen (teambuilding)
in informele sfeer
Een mooie locatie om te trouwen en te combineren met een meerdaags huwelijksfeest
 

Contact

Telefoon: 0599-653127 / mobiel: 06 2821 0406

(bel gerust, wanneer u graag heel snel antwoord wilt hebben)

© 2016 Hans&Wilma (by Wix.com)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now